shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Галерия   >>   Чифлик "Черница" в Община Свищов.
blank
>>СЛЕДВАЩ>>  

Чифлик "Черница" в Община Свищов.
image Чифлик "Черница" в Община Свищов.
Селският ни чифлик „Черница” се намира на 38 км. южно от гр. Свищов и е само на 2 км. от главен път Е83 София – Бяла.
Пътувайки от гр. София се качвате по околовръстното шосе на гр. Плевен и карате само направо. После подминавте с. Българене и след като преминете през моста над река "Осъм" веднага завивате в ляво. Селската ни къща се намира точно в центъра на селото. Задружният ни чифликчийски екип обработваме около 4 дка. плодородна земя. Имаме много плодни дръвчета и различни видове зеленуци.
Тук се раждат най-големите и вкусни розови домати, маслен и млечен грах, „Печените ни чушки” имат световна слава, а за „Рачела от бяла тиква” се организират търгове с явно наддаване. От плодовете правим компоти и сладка, но не забравяме да сварим и от националната ни напитката за салата – домашна ракия двоен препек.
В чифлика имаме и доста многобройна „Зоологическа градина” – щастливи и свободни кокошки, зайци, кози, прасета и няколко закачливи кучета-пастири.
Еднодневната разходка до чифлик „Черница” ще е интересна за децата. Те ще могат да се запознаят отбизо с домашните ни животни, да видят от къде идва млякото, да нахранят кокошките и зайците и да съберат яйцата. Всички гости ще могат да дегустират от селските ни продукти и ако им допаднат на вкус да си закупят от тях.
ПОСЕЩЕНИЕТО И РАЗГЛЕЖДАНЕТО на чифлик "Черница" е възможно само с ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПРАВЕНА И ПОТВЪРДЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ.

image_2 Чифлик "Черница" в Община Свищов.image_3 Чифлик "Черница" в Община Свищов.image_4 Чифлик "Черница" в Община Свищов.image_5 Чифлик "Черница" в Община Свищов.


login