shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Здравотворни продукти на пчелна и билкова основа   >>   Екстракт от КОПРИВА, ХВОЩ И ПОНИЦИ НА ЛЮЦЕРНА .
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

Екстракт от КОПРИВА, ХВОЩ И ПОНИЦИ НА ЛЮЦЕРНА .

Цена: 24.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image Екстракт от КОПРИВА, ХВОЩ И ПОНИЦИ НА ЛЮЦЕРНА .
При артрит, остеопороза, рахит, укрепва костите, ноктите, косата и зъбите, подпомага изграждането на костна и мускулна тъкан, предпазва от разрушаване хрущяла на ставите, предпазва от извличане на калциевия запас при менопауза.

Комбинацията от спиртни извлеци на хвощ, поници на люцерна и коприва освен всички активни съставки съдържа: витамин D, желязо, калций, магнезий, фосфор, цинк и бор – изключително важни за профилактика и лечение на заболявания на костите, мускулите, ставите, кожата и косата.

ХВОЩ: Подобрява абсорбацията на калция, който е полезен за здрава кожа, коса и укрепва костите, ноктите и зъбите. Стимулира заздравяването на счупени кости и на съединителната тъкан. Полезен е при лечение на артрит, остеопороза и рахит.

ПОНИЦИ НА ЛЮЦЕРНА: Подпомага изграждането на костна и мускулна тъкан. Предпазва от извличането на калциевия запас при менопауза.

КОПРИВА – ЛИСТА И СЕМЕНА: Предпазва от мускулна атрофия и разрушаване на хрущяла на ставите. Засилва растежа на косата и удалжава живота и. Подпомага изграждането на костите, костното окисляване, сцеплението на сухожилията, здравината на костите и сухожилията.login